29 Ocak 2015 Perşembe

Playful Kiss



   İlk Kore dizimiz , göz ağrımızdır...



Oh Ha Ni / Jung So Min

Oh Ha Ni derslerinde başarısız , son derece sevimli olmasının yanında Baek Seung Jo'ya kendini aşık ettirmesi ve derslerinde başarılı olup istediği mesleği elde etmesi ile tuttuğunu koparan bir karakter.


Baek Seung Jo / Kim Hyun Joong

Baek Seung Jo çalışkan,her konuda mükemmel,  yakışıklı olması ile herkesin , özellikle kızların,  ilgisini çekmesine rağmen kimse ile ilgilenmeyen buzdolabı gibi bir karakter.


Bong Joon Gu / Lee Tae Sung

Bong Joon Gu ilk başta "nasıl bir karakter bu böyle " dedirtse de ilerleyen bölümlerde içimizi sızlatan bunun yanı sıra komik, Oh Ha Ni'ye aşık bir karakter.

Yoon He Ra / Lee Si Yong 

Yoon He Ra tıp bölümüne ikinci sıradan giren ( Baek Seung Jo birinci ) çalışkan,  güzel,giyimi önem veren,  alımlı ve gözü Baek Seung Jo'da olmasından dolayı Ha Ni'yi kıskandırması ile bölüme canlılık veren bir karakter.



Hwang Geum Hee / Jung Hye Young

Hwang Geum Hee, Baek Seun Jo'nun annesini oynayan karakterdir.Kızları çok sever. Bu yüzden eve gelen Oh Ha Ni'ye karşı ayrı bir sempatisi vardır ve gelini olmasını ister. Bunu içinde elinden geleni yapar. Ayrıca Baek Seung Jo ve Oh Ha Ni'yi takip ederek resimlerini çeker. 

Gelelim diziye. Dizi sevimli,aklı havada kızımız Oh Ha Ni ve cool, zeki delikanlımız Baek Seung Jo olmak üzere iki ana karakterimiz var. Bir gün Oh Ha Ni Baek Seung Jo'ya aşk mektubu yazar ve olaylar bundan sonra başlar. Oh Ha Ni'lerin evlerinin yıkılması ile Baek Seung Jo'ların evine taşınır ve olaylar daha ilginçleşmeye başlar.  Oh Ha Ni derslerini düzeltmek için Baek Seung Jo'dan yardım ister. Oh Ha Ni, Baek Seung Jo'nun peşinden ayrılmaz.Böylece birlikte ders calismaya başlarlar. Ancak Baek Seung Jo hala yüz vermemektedir.



Daha fazla bilgi vermeden içimizi ısıtan iki olayın , Baek Seung Jo'ya hayranlık uyandıran o sahnelerden ikisini paylaşmak istiyorum,

                   

 Alttaki resimde de aşkını itiraf ettiği o yüreklere su serpen sahne..


Bir de dizi başlamadan önceki bölümü özetleyen tatlı mı tatlı o ayıcıklar benim olmalı denecek türdendi...



Bizim playful kiss dizisinden anladığımız  imkansız diye bir şeyin olmadığını anladık.
Toplamda 16 bölüm olan dizimiz özel bölümlerle daha anlamlı bir son buldu.
 Bizim Kore dizilerine başlamamizda bu sayede oldu.
Sonunu merak edenler spoiler kısmını okumalarsa iyi olur :)
 Spoiler : Sonunda Baek Seung Jo ve Oh Ha Ni aynı üniversitede okurlar ve evleniyor. Baek Seung Jo doktor Oh Ha Ni hemşire olarak mutlu sonla biter.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder