19 Eylül 2015 Cumartesi

WATTPAD #2

Daha önce okuduğum wattpad hikayeleri için Tık Tık

                                                                                   DÜŞMAN OKULLAR


           Daha yeni hikayenin sonuna geldim hemen yazmak istedim, bu arada hikaye hala devam ediyor. Konusuna gelicek olursak adından da anlaşılacağı üzere iki düşman okul arasında yaşananlar. Bu düşmanlık kelimesinin üstünü fosforlu kalemle çizmek gerekir. '' Defne '' adında yeni kızın okula katılması ile işler biraz değişir . Ben hikayeyi şimdiki gidişatı ile beğendim. Özellikle kızlarla erkekler arasındaki atışmalar çok hoşuma gitti.

                                                                                    SOLUCAN 1-2-3



          Solucan en en en beğendiğim hikayelerden birisi gerçekten. Hikayeyi okurken kendimi kaptırmakla kalmayıp bir sahnesi var ki Halil Sezai'nin Git adlı şarkısının olduğu bölüm ağlamayı geçin o şarkıyı dinlemekten bıkmadım hatta o şarkıyı başka yerde duyduğumda durup kitabı okurken ki o hislerden kurtulamadım. Kitap diyorum çünkü yazar bir yayınevi ile anlaşmış ve kitap olucak. Konusu ise Nehir adındaki ailesinin koyduğu kurallardan sıkılan bir kızın, bu düşüncelerden kaçış yolunun aşık olmak olduğunu düşünür ve aşık olacağı kişinin beş özelliğini sıralar. Bir gün parktaki bir bankta oturan ''Kıvanç '' adındaki istediği özelliklere uyan bir erkeğin yanına gider ve '' Sana aşık olmama izin verir misin ? '' der ve hikaye başlar.

                                                                                     BENİMLE YAN


          Benimle yan öncelikle final yapmış bir hikaye. Masal adındaki bir kızın sevgilisinin onu aldattığını gördükten sonra yolda söylene söylene yürürken bir arabanın ona çarpması ile yere düşer.Tabi arabayı Ayaz adındaki yakışıklı ve zengin biri sürmektedir. Masal ve Ayaz hikayesi burda başlıyor.Ama benim bu iki karakterin dışında çokça beğendiğim bir karakter daha var ki o da Anıl. Şebek olmasının yanında bir o kadar duygusal.Okuduğunuzda ne demek istediğimi anlıcaksınız.


                                                                                        KÜÇÜK HIRSIZ


          Küçük hırsız kitap olan hikayelerden ancak Wattpad'de bölümleri hala duran tek kitap galiba . Konusu ise Azra babaannesinin hastalığı yüzünden okulu bırakıp çalışmaya başlayan- çünkü ilaç almak zorunda.- ancak işlerinde de her zaman başarılı olamamasından arada hırsızlık yapan bir kız. Bir gün  Ekin adındaki birinin cüzdanını çalacakken yakalanır. Bu hem Azra'nın hem de Ekin'in işine yarayacak bir karşılaşma olur.


                                                                                        'n'

2 yorum:

  1. Bloğumda ödüllü blog keşif etkinliği var ayrıca ufak bir çekiliş var beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil