18 Şubat 2015 Çarşamba

Flower Boy Next Door


Flower Boy Next Door , '' Oh ! Boy '' serisinin üçüncüsüdür.Diğer ikisi Flower Boy Ramyun Shop ve Shut Up Flower Boy Band. Benim için çıtır dizilerden biriydi.Dizi 16 bölümden oluşan romantik-komedi türünde olan bir dizidir.

  Go Dok Mi / Park Shin Hye

      Go Dok Mi , yaşadığı bazı anılar yüzünden yaşamını evinden sürdüren, hak ettiğinden daha az maaşla editörlük yapan ,bu yüzden o apartmanda yaşamak için her ihtiyaçtan tasarruf eden,kimseye hayır diyemeyen ve aşık olduğu karşı komşusunu sarı dürbünüyle gözlemleyen bir karakterdir. Hayatı Enrique Keum geldikten sonra değişir . Park Shin Hye yine karakterin hakkını vermiş, muhteşem bir oyunculuk sergilemiş.









Enrique Keum / Yoon Si Yoon

Enrique Keum uzun süredir İspanya'da yaşayan sonradan Kore'ye dönen aşırı neşeli,hayata bağlı bir oyun yapımcısıdır. Bazen sevimli bazen yapmacık gibi davrandığını hissetsem de iyi kalpli biri olduğuna şüphe yok. Aynı zamanda çok iyi bir gözlemci olmasından çoğu olayı açığa çıkarır.


Oh Jin Rak / Oh Jae Won

Oh Jin Rak, Go Dok Mi'nin komşusu ve Go Dok Mi'ye 3 senedir karşılıksız bir sevgi besleyen ve sonraları öğreneceğimiz zengin bir ailenin asi çocuğu olan manga çizeridir.Enrique ile de aralarında sonraları anlaşılan bir sorun vardır.



 Oh Dong Hoon / Go Gyung Pyo

Oh Dong Hoon , Oh Jin Rak ile aynı evde yaşayan , gündüzleri Jin Rak'a çizimlerinde yardım eden geceleri şoförlük yaparak geçimini sağlayan fakir bir ailenin 4 çocuğundan biridir.



Kim Seul Gi 

Webtoon editörü , çok çalışmaktan siyah göz halkaları oluşan , etrafa bağırıp çağıran ve her şeyi ofiste yaptığından ofisi evi olan bir karakter.

Bir gün Go Dok Mi aşık olduğu karşı komşusunu sarı dürbünüyle izlerken komşunun kuzeni Enrique Keum'a yakalanır. Olaylar bundan sonra başlar. Enrique Dok Mi'yi dışarı çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapar ve bunda da başarılı olur.Dok Mi ile uğraşırken kendisi ile ilgili bir gerçeğinde farkına varır. Enrique'nin abisi ile Enrique'nin sevdiği kız arasında bir ilişki vardır ve bunu duyan Enrique yıkılır.Daha sonra Dok Mi'nin neden evden çıkmadığını araştırırken kendini ona aşık olarak bulur.Enrique ilk başta yapmacık gibi gelse de sonraları alıştım ve çok sevimli bulmaya başladım. En çok güldüğüm karakterdi. Bu sırada Dok Mi'nın yan komşusu Jin Rak , Dok Mi'den hoşlanmaktadır ve hergün dairesinin önüne süt koyar ve üstüne resim çizdiği post-itler yapıştırır. Go Dok Mi'nin bunu kimin yaptığından haberi yoktur ancak sonraları öğrenicektir. Jin Rak aynı zamanda '' Şehirli Rapunzel '' adı altında Dok Mi'yi anlatan bir webtoon yapmaktadır.Olaylar bu şekilde ilerlemektedir. Bazen çok komik yerler olsada hüzünlü yerler de çok üzücüydü.Dizinin sonu mutlu sonla bitti.Mutlu son olması gereken bir diziydi ve olması gerektiği gibi bitmesi beni sevindirdi.



                                               
                                            'n'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder