1 Şubat 2015 Pazar

Flower Boy Ramyun Shop


Flower Boy Ramyun Shop içinizi ısıtan ve kafanızı dağıtmak için birebir romantik komedi türünde çerez bir dizi. Ne izlesem diye düşünürken aklıma 49 days dizisindeki oyunculuğu ve karizması ile beni etkileyen Jung ll Woo  geldi ve araştırırken karşıma Flower boy ramyun shop çıktı.



Cha Chi Soo / Jung ll Woo

Cha Chi Soo yakışıklı , zengin ,havalı her istediğini elde eden ancak daha önce aşık olmamış liseli bir karakter







Yang Eun Bi / Lee Cheong Ah

Yang Eun Bi , 25 yaşında , sevimli, öğretmenlik yapmak için çok çalışan, bu çalışma sırasında dersten başka hiçbir şeyi gözü  görmeyen, aşk konusunda şanssız bir karakter                                                                            
                                                                          


Choi Kang Hyuk / Lee Ki Woo

Choi Kang Hyuk yakışıklı, her yerde uyuyabildiğinden çok rahat , ramyun ustası, Yang Eun Bi'ye karıcım diye seslenmesinde çok tatlı bir karakter. Gerçekte başroldeki kız ile berabermis ve Müslüman olduğu konusunda bilgiler var.


 
    Gelelim diziye :) Yang Eun Bi sevgilisinin askerden dönmesini beklemektedir ancak okul şenliklerinde onu başka bir kızla aldattığını görür. Yang Eun Bi ,Cha Chi Soo okulunda stajyer öğretmenlik yapmaya başlamasıyla Cha Chi Soo ve Yang Eun Bi arasındaki olaylar ilerler. Okuldan istifa eden ve babasının ölümüyle sarsılan Yang Eun Bi babasının ramen dükkanında kendini bulur. Yang Eun Bi nin babası dükkanı ve kızını Choi Kang Hyuk'a miras bırakmıştır .Yang Eun Bi , Cha Chi Soo, Choi Kang Hyuk,Kim Ba Woo ve Woo Hyung Woo dükkanı tekrar toparlamak için dört bir elden sarılırlar işe. Yang Eun Bi bir anda şanslı kız olur ve iki erkek de etrafında fır döner . Olaylar bu şekilde gelişir ve izleyicileri mükemmel bir son beklemektedir.
        Ben Lee Cheong Ah'ın oyunculuğunu beğendim. Olaylar karşısındaki şapşal halleri çok tatlıydı. Jung ll Woo, 49 days dizisindeki kadar karizmatik olmasada liseli halleri de sevimliydi. Lee Ki Woo ilk başta garip bir karakteri oynuyor gibi gelsene sonraları ne kadar olgun bir karakteri oynadığı anlaşıldı. Diğer dizilere göndermeler vardı.  En çok güldüğüm olaylardan biride kabızlık ilacı kısımlarıydı.Canınız sıkıldıysa yada günün stresinden bir nebze uzaklaşıp kafanızı dağıtmak istiyorsanız bu dizi tam size göre demektir.







Aşağıdaki giflerde çok tatlı değil mi ?! :)









'n'

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder